ETA mlynček na obilniny/strukoviny/ryžu ETA 0028 96020 biele

Neohodnotené
Značka: Eta
Dostupnosť Skladom (1 ks)
Kód: 0028 96020
99,90 €
ETA mlynček na obilniny/strukoviny/ryžu ETA 0028 96020 biele
Neohodnotené
Značka: Eta

POPIS:

 

ETA mlynček na obilniny, strukoviny, ryžu a sóju prr zdravé domáce varenie z celozrnnej alebo bezlepkovej múky.

ETA 0028 96020

Pripravte si doma kvalitnú múku pomocou mlynčeka na obilniny, strukoviny a ryžu ETA 0028 96020, ktorý tvorí príslušenstvo ku kuchynským robotom Gratus Kuliner (ETA 0038), Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128) a Meno/Mezo (ETA 0030/0033). Mlynček je ideálny na prípravu čerstvej domácej múky, ktorej prednosťou je nielen jej vôňa a chuť, ale zároveň obsahuje veľa živín a kvalitných nenasýtených mastných kyselín prospešných pre vaše zdravie. Najmä osoby s celiakiou ocenia, že si mlynček hravo poradí aj s prípravou alternatívnej, bezlepkovej múky pripravenej z ryže, pohánky alebo cíceru. Využitie nájde aj na mletie kŕmnych plodín.

 

Pravé mlynské kamene

Suroviny stačí vložiť do násypky s objemom 1 kg. O kvalitné mletie domácej múky sa následne postarajú dva veľké mlecie kamene s priemerom 85 mm. Vyrobené sú z hrubozrnného korundovo-keramického materiálu, vďaka ktorému sú veľmi tvrdé a pevné. Na ich čistenie vám dobre poslúži priložená čistiaca kefka. S jej používaním zostanú kamene stále rovnako hrubé a funkčné. V porovnaní s mlynčekmi s trieštivými kameňmi je výhodou predovšetkým nízka hlučnosť.

 

Kvalitne a čerstvo namleté

Hrubosť mletia je možné regulovaťvýsledok bude rovnomerný ako pri veľmi jemnej konzistencii, tak pri tej hrubej. Technológia nízkootáčkového mletia je k obilninám, strukovinám aj ryži maximálne šetrná. Múka nie je nadmerne zahrievaná a vďaka tomu si môže zachovať optimálnu kvalitu i čerstvosť. Zároveň sú chránené enzýmyoleje i vitamíny v nej obsiahnuté. Tak ako je jednoduché a rýchle zostavenie mlynčeka, možno ho tiež kompletne rozobrať, aby bola údržba čo najjednoduchšia. Prácu vám uľahčí uvoľňovací kľúčNekovové diely možno pohodlne umývať v umývačke riadu.

 

 

Technické parametre:

Nezaradené:
Príslušenstvo robota: mlynček

Rozmery produktu:
Šírka: 17 cm
Výška: 25.5 cm
Hĺbka: 12.5 cm
Hmotnosť: 1.22 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 27 cm
Výška: 17 cm
Hĺbka: 21.5 cm
Hmotnosť: 1.57 kg

 

Špecifikácie:

Mlynček na obilniny, strukoviny - sóju/cícer a ryžu

* Príslušenstvo ku kuchynskému robotu Gratus Kuliner (ETA 0038), Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128), Meno/Mezo (ETA 0030/0033)
* Umožňuje rýchle a kvalitné mletie väčšiny druhov obilnín a strukovín (napr. pšenice, žita, ovsa, nelúpaného jačmeňa, prosa, pohánky, šošovice rôznych odrôd, hrachu, cícera, fazule, kukurice, ryže, špaldy)
* Umožňuje prípravu alternatívnej, bezlepkovej múky z ryže, pohánky, prosa alebo cícera pre osoby trpiace Celiakiou
* Umožňuje rýchle a kvalitné delenie (t.j. lúpaním) sóje a cícera na menšie časti
* Bezpečná prevádzka
* Vhodný tiež na mletie krmných plodín napr. pre domáce zvieratá

* Vďaka technológii nízkootáčkového mletia:
- Zamedzuje nadmernému zahrievaniu zomletej múky
- Je maximálne šetrný k obilninám, strukovinám a k ryži
- Je zachovaná optimálna kvalita a čerstvosť múky
- Udržuje sa nízka teplota behom procesu mletia, čím sú chránené všetky enzýmy, oleje a vitamíny
- Je zaistená vysoká kvalita jemnosti múky
- Od hrubých granulí až po veľmi jemnú múku
- Zomletá múka krásne vonia, skvele chutí a sú v nej zachované všetky živiny a kvalitné nenasýtené mastné kyseliny

* Regulácia hrubosti s rovnomerným výsledkom mletia
* 2 veľké mlecie kamene z hrubozrnného korundovo keramického materiálu o priemere 85 mm
* Objem násypky pre 1 kg surovín
* Jednoduché a rýchle zostavenie
* Kompletne rozoberateľný mechanizmus na jednoduchú údržbu a čistenie
* Čistiaca kefka
* Uvoľňovací kľúč
* Možnosť umývania nekovových dielov v umývačke riadu
* Veľkou výhodou oproti mlynčekom s trieštivými kameňmi je nízka hlučnosť a jednoduchá obsluha

 

Kategória: Malé spotrebiče
Hmotnosť: 1 kg
výrobca: eta
Kód produktu v katalógu: 0028 96020

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
×